Vliegvakantie vanuit Dusseldorf airport

2023-07-13
Rihna - Yanis-Quali

Ben je op zoek naar een leuke vliegvakantie? Misschien zoek je alleen maar vluchten vanuit Nederland, maar het is ook zeker de moeite waard om eens over de grens te kijken naar een goede en goedkope vlucht. Het heeft bijvoorbeeld verschillende voordelen om vanuit het vliegveld van Düsseldorf te vliegen: 

1. Makkelijk parkeren en goed bereikbaar met het openbaar vervoer

Geen gedoe meer met het zoeken naar een parkeerplek! Düsseldorf Airport maakt het gemakkelijk en stressvrij om je auto veilig achter te laten terwijl je de wereld gaat verkennen. Met ruime parkeermogelijkheden en efficiënte parkeerdiensten kun je je voertuig met een gerust hart achterlaten. Of je nu kiest voor kort parkeren of lang parkeren, er zijn veel verschillende aanbieders, bijvoorbeeld via de website van Düsseldorf Airport zelf of ParkVogel. Daarnaast is het vliegveld heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bovendien is het ook niet ver vanuit Nederland en vanuit sommige plekken in Nederland is Düsseldorf Airport zelfs (veel) dichterbij dan bijvoorbeeld Schiphol.

2. Veel keuze aan bestemmingen

Ben je een avontuurlijke ziel die de wereld wil verkennen met een rugzak op je schouders? Düsseldorf Airport is jouw perfecte startpunt voor een onvergetelijk backpackavontuur! Met directe vluchten naar bestemmingen over de hele wereld, kun je gemakkelijk jouw droomroute samenstellen. Van het verkennen van de majestueuze tempels in Azië tot het ontdekken van verborgen pareltjes in Zuid-Amerika of het beleven van spannende safari's in Afrika, jouw backpackavontuur begint hier. 

3. Voordelige vluchten

Soms is het veel goedkoper om vanaf Düsseldorf te vliegen dan vanaf bijvoorbeeld Schiphol. Verschillende luchtvaartmaatschappijen bieden concurrerende tarieven en voordelige vluchtpakketten, waardoor je je vakantiebudget aan andere dingen kunt besteden. Een extra cocktail bijvoorbeeld of een net wat luxere kamer.. Of je nu kiest voor een zonovergoten strandbestemming, een bruisende stedentrip of een backpackavontuur, veel bestemmingen zijn goedkoper vanuit Dusseldorf. Zo kun je meer geld besteden aan het verkennen van nieuwe plekken en het ervaren van lokale cultuur!

Kortom: kijk ook zeker naar vluchten vanaf Düsseldorf Airport als je op zoek bent naar een voordelige vliegvakantie.